OVER ONS

UITGEBREIDE COLLECTIE
De collectie van Dutch Duo Design kent een grote variatie aan dessins. Het portfolio bestaat uit accessoires, sieraden en lampen die zijn ontwikkeld in een specifieke stijl die kenmerkend is voor het ontwerpbureau. Ze zijn exclusief en gemaakt met duurzame materialen en technieken. Door constant nieuwe dessins te ontwikkelen of een bestaande designserie uit te breiden, wordt de collectie continu verdiept.
DUTCH DUO DESIGN
De ontwerpen van Dutch Duo Design hebben een zeer duidelijke grafische vormentaal. Dit spreekt mensen aan die houden van functioneel productdesign waarin ritmes en herhalingen van simpele vormen de hoofdrol spelen. Een ontwerp van Dutch Duo Design is een opvallend object, een statement in het interieur of gedragen als sieraad. Toch is het ook heel functioneel.
NEDERLANDS ONTWERP
Samenwerking met professionele Nederlandse verwerkers en leveranciers is een voorwaarde voor Dutch Duo Design. Deze contacten en het gebruik van duurzame materialen en technieken leveren ontwerpen op met een hoge Dutch Design kwaliteit waar wij internationaal bekend om staan.


WHO
De ontwerpster van Dutch Duo Design is Titia Regterschot. Ze richtte het bureau in 2013 op om naast haar werk als kunstadviseur ook autonoom werk te kunnen maken. 'Creëren is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Als kind was ik altijd al 'iets' aan het maken, met mijn vader als voorbeeld die op verzoek voor mij en mijn zus en daarna voor de hele straat een breimachine ontwierp of gevaarlijke, veel te hoge stelten ”!
Haar opleidingen zijn de toenmalige TeHaTex, 2e graads lerarenopleiding en aan de Kunstacademie in Arnhem heeft ze de 1e graad Handcrafts afgerond. Bij Ahrend Kantoorinrichten was zij styliste en mocht voor deze organisatie de kunstbemiddeling opzetten. Dit heeft zij als zelfstandige voortgezet in haar eigen kunstadviesbureau waarmee zij Nederlandse beeldend kunstenaars vertegenwoordigt en particulieren en bedrijven adviseert.
UITDAGING
Dat de collectie een breed scala aan onderwerpen bestrijkt, komt ook doordat Titia Regterschot de uitdaging van het experiment niet schuwt . "Het beste van het ontwerpproces is niet het idee, maar het proces van experimenteren met nieuwe materialen en technieken om een ​​geschikte verbeelding te vinden voor de eerste gedachte".
 VISIE
“Het is mijn wens om het 'ultieme' ontwerp te kunnen maken. Het is niet te voorspellen wanneer dit zal gebeuren, maar tot die tijd hoop ik de Dutch Duo Design collectie met nieuwe ontwerpen te verdiepen en nog interessanter te maken ”.
 DESIGN BEURZEN 
Dutch Duo Design participated in DesignDay in Maastricht in 2014 and in Meesterlijk Design en Ambacht in Amsterdam in 2016 and 2017. This year she will again take part in Meesterlijk Design en Ambacht.
MUSEUMWINKELCOLLECTIES
Haar ontwerpen zijn opgenomen in collecties van de Museumwinkel van het Rijksmuseum in Amsterdam, het CODA museum in Apeldoorn en de Designcollectie van Art Zaanstad in Zaandam.
Haar werk is ook te koop bij interieurwinkels zoals Kadenz Interieur in Den Haag, designwinkels zoals Fraenck in Arnhem en sinds kort ook bij de culinaire galerie van Angélique Schmeinck in Velp.
Titia Regterschot werkt vanuit haar eigen atelier in Velp bij Arnhem. De ontwerpen zijn te koop tijdens beurzen, via haar eigen webshop of vanuit het atelier waar een gelimiteerde oplage van de ontwerpen op voorraad is. Een nieuw ontwerp kan ook op maat gemaakt worden.
SAMENWERKING
In 2019 zullen Angélique Schmeinck en Titia Regterschot samen een nieuw ontwerp ontwikkelen. Dit zal zich richten op Angélique's culinaire fotografie in een nieuw ontwerp dat deel zal uitmaken van haar culinaire workshops.